"Ieder bewandelt zijn eigen unieke pad." © JustCare

Over JustCare, individuele hulpverlening

JustCare, individuele hulpverlening is ontstaan vanuit een idee. Het idee om kinderen op een manier te helpen waarin het gehele proces volledig om het kind draait. De ontwikkeling van een kind staat bovenaan, dit is de reden dat de pakketten en daaropvolgende programma’s op u en uw kind afgestemd worden. Ieder kind is anders en op deze manier krijgt elk kind de hulpverlening die hij of zij nodig heeft.

JustCare, ofwel ‘alleen maar zorg’ creeërt een zo zorgeloos mogelijke hulpverlening voor u en uw kind.

In de algemene voorwaarden is de visie van JustCare, individuele hulpverlening, terug te vinden.

Over mij

Ik ben Just Labohm. Ik heb in 2013 de Bachelor Klinische Ontwikkelingspsychologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam afgerond. Tijdens mijn opleiding heb ik de eerste twee jaar voor Stichting Zorgstudent gewerkt. Deze stichting zorgde dat studenten als persoonlijk begeleider bij gezinnen aan de slag konden. Aan de hand van verschillende cursussen en begeleiding vanuit de stichting werd ik opgeleid tot individueel hulpverlener.

Bij Breman Studiebegeleiding ben ik opgeleid tot studiebegeleider. Ik ben hier in 2014 begonnen, aan de hand van ervaren collega’s heb ik hier de kneepjes van het vak geleerd.

Naast de opleiding en het werk ben ik in 2010 voorzitter van de jeugdafdeling  en bestuurslid jeugdzaken van VolleybalClub Spaarnestad geworden. Hier heb ik samen met collega’s de jeugdafdeling gemaakt tot wat hij nu is.